Alkolås

Alkolås

Alkolåset är kopplat till bilens startmotor och hindrar att motorn startar innan ett godkänt utandningsprov utförts.

Många företag installerar alkolås i sina bilar för att visa att man tar ansvar och inte utsätter andra för fara genom att deras personal kör rattonyktra.

Andra gör det för att det är ett krav från deras uppdragsgivare att samtliga fordon knutna till uppdraget skall vara utrustade med alkolås.

Alkolås efter rattfylleri?

Dräger 

För att ett alkolås skall vara godkänt inom EU krävs att det uppfyller vissa standardkrav, dessa krav tas fram av standardiseringsorganisationen Cenelec.

Olika krav gäller om det handlar om alkolås för körkort med villkor eller om det gäller alkolås i förebyggande syfte. Alla alkolås vi säljer uppfyller dessa standarder.

dräger Interlock 7500
  • Marknadsledande alkolåset
  • Snabb uppstartstid
  • Informationen i alkolåset är krypterad
  • Polis och andra myndigheter världen över använder Dräger
  • Godkänd enligt CENELEC:s standard EN 50436-1:2014 och EN 50436-2:2014
LÄS MER HÄR

Vad kostar alkolås?

Vill du veta vad de olika alkolåsen kostar och vilka betallösningar vi kan erbjuda?

LÄS MER HÄR

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. 

Jag godkänner att mina uppgifter som jag fyllt i sparas samt att Alkolåscenter/Teleteknik Business Center TBC AB får skicka mig relevant företags- eller produktinformation vid behov till min E-postadress. Personuppgifterna kommer behandlas enligt direktiven i dataskyddsförordningen (GDPR). Jag kan när som helst ta tillbaka mitt medgivande och personuppgifterna tas då bort. Inga uppgifter kommer att lämnas till 3:e part eller användas i reklamsyfte.