Alkotest

Alkomätare

Det finns en mängd olika appar till mobiltelefonen som säger sig klara att räkna ut hur mycket alkohol du förbränner och när du kan köra bil efter en god middag.

    Det finns dock inget vetenskapligt sätt att räkna ut detta. En mängd olika saker påverkar hur mycket du förbränner, t.ex. maginnehåll, vätskebalans, kondition, vikt och det allmänna hälsotillståndet. Det blir som allra bäst bara en uppskattning. Med en alkotestare vet du säkert om du är tillåten att köra. De alkotestare vi säljer är framtagna för att mäta och visa exakta resultat varje gång. Vi utför självklart kalibrering av dessa alkotestare.

Chansa inte! Beställ din alkotest idag

Vilken alkotestare passar dig?

Det finns ett stort utbud av handburna alkotestare på marknaden, här är de vi rekomenderar beroende på användningsområde. Letar du efter ett annat märke, hör av dig till oss.

DRÄGER ALCOTEST 6000
  • Rekommenderas om du kommer att testa på trafikskola, fritidsgård, företag eller andra personer.

6995:- inkl. moms

Med Alcotest 6000 kan du ta test på omgivningsluften (eller framför ansiktet på en ovillig testperson) för att se om det finns alkohol. Det går också att ta ett manuellt prov på testpersoner som har svårt att göra utandningsprov, tex på en medvetslös person. Batteri kan du enkelt byta själv. Kalibreras med max 12 månaders intervall.

LÄS MER

Har du frågor?

KONTAKTA OSS