Alkotestare

Alkomätare

Det finns en mängd olika appar till mobiltelefonen som säger sig klara att räkna ut hur mycket alkohol du förbränner och när du kan köra bil efter en god middag.

Det finns dock inget vetenskapligt sätt att räkna ut detta. En mängd olika saker påverkar hur mycket du förbränner, t.ex. maginnehåll, vätskebalans, kondition, vikt och det allmänna hälsotillståndet. Det blir som allra bäst bara en uppskattning.

Med en alkotestare vet du säkert om du är tillåten att köra. De alkotestare vi säljer är framtagna för att mäta och visa exakta resultat varje gång. Vi utför självklart kalibrering av dessa alkotestare.

Chansa inte i trafiken!

Beställ din alkotestare idag!

KONTAKTA OSS

Vilken alkotestare passar dig?

Det finns ett stort utbud av handburna alkotestare på marknaden. Dessa är de vi rekomenderar för olika användningsområden. Letar du efter ett annat märke så hör av dig till oss.

DRÄGER ALCOTEST 5820

per month

  • Rekommenderas om du kommer att testa på trafikskola, fritidsgård, företag eller andra personer.

6995:- inkl moms

Fortfarande lätt och smidig och levereras i liten väska med plats för munstycken och handlovsrem.På 5820 använder man det rörformade munstycket som är anpassat för att utföra tester på personer där man inte behöver vidröra den del på munstycket som testpersonen haft i munnen.Munstyckena säljs i förpackningar om 10st, 100st eller 1000st. Med Alcotest 5820 kan man ta test på omgivningsluften (eller framför ansiktet på en ovilligt testobjekt/ för att se om det finns alkohol.Det går också att ta ett manuellt prov på testpersoner som har svårt att göra utandningsprov, tex om dom är medvetslösa.Batteriet räcker även här i 1000-1500 tester och med denna kan du byta det själv om det tar slut.
LÄS MER

Har du frågor?

KONTAKTA OSS